Close
Категории
  Filters
  Настройки
  Търси

  Тактически Ножове

  Колекция тактически ножове. Отличен подарък за всеки колекционер и любител на природата. Подходящи за лов, риболов, къмпинг.

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница

  Ghillie black

  2,50 лв.

  Ghillie white

  2,50 лв.

  BUCK USA X11

  8,00 лв.

  GERBER X27

  8,00 лв.

  Сгъваем Нож BOKER B048 | 21 см

  10,00 лв.
  Страхотен многофункционален нож тип фолдър (сгъваем). Притежава удобна дръжка с пластмасови чирени в черен цвят. Острието е с класическа форма, отлично заточено фабрично. В края на дръжката има отвор за връв както и клипс за колан. Конструкцията е метална, със заключване тип liner lock. Страхотен избор за всекидневно ползване, както и като допълнение към оборудването за риболовен излет, ловен излет или за къмпингуване сред природата.

  Сгъваем Нож BOKER B056 | 23 см

  14,00 лв.
  Практичен сгъваем нож Boker B056 с изцяло метална конструкция в черен цвят. Острието е изработено от висококачествена стомана с гарантирана защита срещу износване и корозия. Ножът Boker B056 е практичен и удобен за работа при различни метеорологични и климатични условия. Острието е заострено от едната страна, а от другата в края е оребрено. Дръжката е анатомична с оребрена повърхност против хлъзгане. Заклюва се с line lochking система. Има клипс за колан.

  Сгъваем Нож BOKER B059 С Черепи | 22 см

  14,00 лв.
  Страхотен многофункционален нож тип фолдър (сгъваем). Притежава удобна дръжка от пластмасови чирени с черепи. Острието е с класическа форма, отлично заточено фабрично. Конструкцията е метална, със заключване тип liner lock. Страхотен избор за всекидневно ползване, както и като допълнение към оборудването за риболовен излет, ловен излет или за къмпингуване сред природата. Има и клипс за колан. Произход: Китай

  Сгъваем Нож Browning DA30 | 22 см

  20,00 лв.
  Сгъваем джобен нож Browning DA30. Острие от неръждаема стомана 3Cr13Mov с титаниево покритие. Дръжка, изработена от дървени чирени със щампа и регулируеми шарнирни сглобки. Клипс за носене на колан. Ширина на острието 27 мм. Твърдост 57HRC. Тегло 180гр

  Сгъваем Нож Boker B049 Камуфлажен | 21 см

  14,00 лв.
  Страхотен многофункционален нож тип фолдър (сгъваем). Притежава удобна дръжка с пластмасови чирени в камуфлажни шарки. Острието е с класическа форма, отлично заточено фабрично. Освен основното острие, Boker B049 притежава в края на дръжката допълнително едностранно заточено острие за рязане на въжета или колани, както и шип за чупене на стъкла. Конструкцията е метална, със заключване тип liner lock. Страхотен избор за всекидневно ползване, както и като допълнение към оборудването за риболовен излет, ловен излет или за къмпингуване сред природата.

  Тактически Ножове

  Filter by:

  Clear All
  Мин: 2,00 лв. Макс: 40,00 лв.
  лв.2 лв.40
  Производители