Ming ;)
Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър
  Ming ;)

  Ловен Нож Охотник С Кания 1505 | 27см.

  26,00 лв.
  Ловен нож с красива изработка и острие от неръждаема стомана с шарки . Дръжката на ножа е комбинация от няколко вида обработено дърво. Острието е изключително добре заточено. Предлага се с текстилна кания за носене на колан. Отличен избор за колекционери!
  Продуктови спецификации
  Сгъваем не
  Калъф да
  Дължина на ножа (см) 27
  Дължина на острието (см) 14
  Дължина на дръжката (см) 13
  Закачане за колан да
  Потребители купили този продукт, също купиха

  Сгъваем Нож За Присаждане С Извито Острие | 18см.

  10,00 лв.
  Професионален нож за присаждане с дървени чирени- точни разрези със специално обработено острие и стомана 440. Продукт за градината ,пригоден за интензивно професионално използване - удобен за употреба за лява или дясна ръка. Размер на ножа в разгънато положение: 18 см. Острие - 8 см

  Автоматичен Нож Черен | 22см.

  15,40 лв.
  Класически автоматичен нож. Здравата конструкция, мощният светкавичен механизъм за отваряне на острието и изключителна лекота и издръжливост на тези ножове ги правят отличен избор за всеки колекционер. Дръжката е с масивна полимерна облицовка, а вътрешната и част е оформена с месингови пластини, което придава естетичен външен вид на ножа. Освен това тя е ергономично оформена, за да се осигури удобно и сигурно захващане и да се предотврати подхлъзване на ръката по време на работа. Острието има изключително остър и точен ръб, характеризиращо се с висока устойчивост на корозия и притежаващо добри режещи и проникващи свойства. То е изработено от неръждаема стомана AISI 420 с твърдост HRC 56. Автоматичният нож е снабден със солиден бутон на дръжката за странично отваряне на острието и заключвателен механизъм, предпазващ от нежелано отваряне или сгъване на острието. Благодарение на свойствата си ножът е подходящ за използване във всякаква среда, от лов до къмпинг. Дължина в сгънато положение - 120 мм.