Назад
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър
  Търси

  Балони Цифри 70см Синьо

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница

  Фолиев Балон 70см Цифра 0 Синьо

  4,50 лв.
  Фолиев балон под формата на цифра 0 в син цвят. Дължина 70 см. Подходящ за надуване с въздух. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев Балон 70см Цифра 1 Синьо

  4,50 лв.
  Фолиев балон под формата на цифра 1 в син цвят. Дължина 70 см. Подходящ за надуване с въздух. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев Балон 70см Цифра 2 Синьо

  4,50 лв.
  Фолиев балон под формата на цифра 2 в син цвят. Дължина 70 см. Подходящ за надуване с въздух. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев Балон 70см Цифра 3 Синьо

  4,50 лв.
  Фолиев балон под формата на цифра 3 в син цвят. Дължина 70 см. Подходящ за надуване с въздух. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев Балон 70см Цифра 4 Синьо

  4,50 лв.
  Фолиев балон под формата на цифра 4 в син цвят. Дължина 70 см. Подходящ за надуване с въздух. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев Балон 70см Цифра 5 Синьо

  4,50 лв.
  Фолиев балон под формата на цифра 5 в син цвят. Дължина 70 см. Подходящ за надуване с въздух. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Цената е за ненадут балон.

  Балони Цифри 70см Синьо

  Производители