Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър

  Балони 100 см Маслинено зелено Grabo

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница

  Фолиев балон цифра "0" Маслинено зелено сатен 100см. Grabo

  9,00 лв.
  Фолиев балон под формата на цифра 0 в цвят "Маслинено зелено". Дължина 100 см. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Цената е за не надут балон.

  Фолиев балон цифра "1" Маслинено зелено сатен 100см. Grabo

  9,00 лв.
  Фолиев балон под формата на цифра 1 в цвят "Маслинено зелено". Дължина 100 см. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Цената е за не надут балон.

  Фолиев балон цифра "2" Маслинено зелено сатен 100см. Grabo

  9,00 лв.
  Фолиев балон под формата на цифра 2 в цвят "Маслинено зелено". Дължина 100 см. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Цената е за не надут балон.

  Фолиев балон цифра "3" Маслинено зелено сатен 100см. Grabo

  9,00 лв.
  Фолиев балон под формата на цифра 3 в цвят "Маслинено зелено". Дължина 100 см. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Цената е за не надут балон.

  Фолиев балон цифра "4" Маслинено зелено сатен 100см. Grabo

  9,00 лв.
  Фолиев балон под формата на цифра 4 в цвят "Маслинено зелено". Дължина 100 см. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Цената е за не надут балон.

  Фолиев балон цифра "5" Маслинено зелено сатен 100см. Grabo

  9,00 лв.
  Фолиев балон под формата на цифра 5 в цвят "Маслинено зелено". Дължина 100 см. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Цената е за не надут балон.

  Балони 100 см Маслинено зелено Grabo