Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър

  Балони Морско Дъно

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница

  Двустранен фолиев балон "Акула и октопод пирати" 45см.

  4,00 лв.
  Двустранен фолиев балон "Акула и октопод пирати". Размер в ненадуто състояние 45см. Балонът е подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадут балон. Балонът се надува с помощта на сламка или помпа за балони, които не са включени в цената.

  Двустранен фолиев балон "Котва и рул" 45см.

  4,00 лв.
  Фолиев балон "Котва и рул". Размер в ненадуто състояние 45см. Балонът е подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадут балон. Балонът се надува с помощта на сламка или помпа за балони, които не са включени в цената.

  Мини фолиев балон морско конче 40см.

  1,50 лв.
  Мини фолиев балон морско конче. Подходящ за надуване с въздух. Размер 40см. Балонът се надува с помощта на сламка или помпа за балони, които не са вклчени в цената. Цената е за ненадут балон.

  Мини фолиев балон рак 40см.

  1,50 лв.
  Мини фолиев балон рак. Подходящ за надуване с въздух. Размер 40см. Балонът се надува с помощта на сламка или помпа за балони, които не са вклчени в цената. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон "Happy Birthday Морско Дъно" 45см.

  4,00 лв.
  Кръгъл фолиев балон Морско дъно с надпис "Happy Birthday". Размер 45 см. Балонът е подходящ за надуване с въздух или хелий. Балонът се надува с помощта на сламка или помпа за балони, които не са вклчени в цената. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон "Happy Birthday" русалка 45см.

  6,00 лв.
  Висококачествен италиански фолиев балон "Happy Birthday" русалка кръгъл. Размер 45см. Балонът се надува с помощта на помпа за балони или сламка, които не са включени в цената. Балонът е подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадут балон.

  Балони Морско Дъно

  Filter by:

  Clear All
  Мин: 1,00 лв. Макс: 13,00 лв.
  лв.1 лв.13