Поръчай преди 17:00ч и ще изпратим пратката ти още днес!
Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър
  Поръчай преди 17:00ч и ще изпратим пратката ти още днес!

  Фолиев балон букет цветя "Happy Valentine's Day!" 150см.

  9,00 лв.
  12,00 лв.
  Фолиев балон букет цветя"Happy Valentine's Day!" 150см. Балонът се състои от 2 свързани части и се надува от две места. За да лети балонът е необходимо да надуете горната част с хелий. Долната част се надува с възух. Цената е за ненадут балон.
  Потребители купили този продукт, също купиха

  Фолиев балон сърце червен 45см.

  3,00 лв.
  Висококачествен италиански фолиев балон сърце в червен цвят. Размер 45см. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха/хелия. Балонът се надува в помощта на ръчна помпа за балони или сламка за надуване на балони, каквито не са включени в цената. Цената е за не надут балон.

  Фолиев балон сърце червен 90см.

  9,90 лв.
  Голям фолиев балон под формата на сърце в червен цвят. Размер 90см. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха/хелия. Балонът се надува в помощта на ръчна помпа за балони или сламка за надуване на балони, каквито не са включени в цената. Цената е за не надут балон.

  Балон червено сърце с усмивка, 25см., 5 броя

  2,50 лв.
  Латексови балони сърца в червен цвят с усмивка. Размер 25см. 5 броя в опаковка. Подходящи за надуване с хелий или въздух. Цената е за не надути балони.

  Балони със сърчица микс от цветове #073 5 броя 30см.

  2,50 лв.
  Латексови балони със сърчица микс от бели, червени и прозрани балони. Размер 30см. 5 броя в опаковка. Подходящи за надуване с хелий или въздух. Цената е за не надути балони.