Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър

  Фолиев балон за рожден ден "Бутилка уиски" 79см.

  12,00 лв.
  Висококачествен италиански фолиев балон за рожден ден "Бутилка уиски". Размер след надуване 34x78см. Балонът се надува с помощта на помпа за балони или сламка, които не са включени в цената. Балонът е подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадут балон.
  Каталожен номер: 35284-P
  Потребители купили този продукт, също купиха

  Балон 070 Сив 48см.

  0,60 лв.
  Латексов балон в сив цвят. Диаметър 48 см. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Цената е за не надут балон.

  Комплект фолиеви балони надпис "Честит Рожден Ден" сребристи 35х450см.

  12,00 лв.
  Комплект фолиеви балони надпис "Честит Рожден Ден" сребристи. Височина на буквите 35см. Цялостна дължина 450см. Балоните се надуват един по един с помощта на сламка, след което се нанизват на лента и се окачват на предвиденото за това място. Могат да се залепят и с тиксо. Могат да се разположат на един или два реда. Не са подходящи за надуване с хелий. В комплекта са включени сламка за надуване и лента за нанизване на балоните.

  Фолиев балон буква "K" сребрист 100см.

  9,00 лв.
  Фолиев балон под формата на буква K в сребрист цвят. Дължина 100 см. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Цената е за не надут балон.

  Топер за торта Happy Birthday сребрист 10х12см.

  2,00 лв.
  Топер за торта Happy Birthday сребрист 10х12см.

  Фолиев балон диско топка 40см.

  6,60 лв.
  Фолиев балон диско топка под формата на сфера. Размер 40см. Подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за не надут балон.