Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър

  Фолиев балон "Dream big little one" бохо дъга кръгъл 46см.

  6,00 лв.
  Висококачествен италиански фолиев балон "Dream big little one" бохо дъга кръгъл. Размер след надуване 35х35см. Балонът се надува с помощта на помпа за балони или сламка, които не са включени в цената. Балонът е подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадут балон.
  Каталожен номер: 26168P-P
  Потребители купили този продукт, също купиха

  Кръгъл Bubble Балон Прозрачен 45см.

  1,50 лв.
  Прозрачен кръгъл балон, Подходящ за надуване с въздух или хелий. Може да бъде напълнен с пера, конфети или други по-малки балони. Цената е за не надут балон. Балонът се надува с помпа или електрически компресор за балони. Балонът не може да се надуе с уста.

  Фолиев балон "Футболна топка" сфера 45см.

  4,00 лв.
  Фолиев балон под формата на футболна топка сфера с диаметър. Подходящ за надуване с въздух или хелий.

  Фолиев балон "Соник и приятели" двустранен 45см.

  4,00 лв.
  Висококачествен италиански фолиев балон "Соник и приятели" двустранен. Размер 45см. Балонът се надува с помощта на помпа за балони или сламка, които не са включени в цената. Балонът е подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон цифра "5" син 100см. Grabo

  9,00 лв.
  Висококачествен фолиев балон цифра 5 в син цвят на фирма Grabo. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има две места за закачане в горния и долния край. Цената е за не надут балон. Размер 100см.

  Фолиев балон делфин розов 80см

  4,00 лв.
  Фолиев балон делфин розов 80см. Подходящ за надуване с въздух или хелий.