Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър

  Фолиев балон опашка на русалка 117см.

  12,80 лв.
  Фолиев балон опашка на русалка. Размер 117см. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Цената е за ненадут балон.
  Каталожен номер: 35901GH
  Потребители купили този продукт, също купиха

  Фолиев балон мида розов 50х54см.

  5,00 лв.
  Фолиев балон мида розов. Размер 50х54см. Балонът е подходящ за надуване с въздух или хелий. Балонът се надува с помощта на сламка или помпа за балони, които не са вклчени в цената. Цената е за ненадут балон.

  Мини фолиев балон риба оранжева 40см.

  1,50 лв.
  Мини фолиев балон риба в оранжев цвят. Подходящ за надуване с въздух. Размер 40см. Балонът се надува с помощта на сламка или помпа за балони, които не са вклчени в цената. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон цифра "9" зелен 70см.

  4,50 лв.
  Фолиев балон под формата на цифра 9 в зелен цвят. Дължина 70 см. Подходящ за надуване с въздух. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Цената е за не надут балон.

  Парти свещ цифра 2 с коронка розова

  3,20 лв.
  Парти свещ цифра 2 с коронка в розов цвят. Размер 9.5см.

  Фолиев балон медуза розов 52х50см.

  4,00 лв.
  Фолиев балон медуза розов. Размер в ненадуто състояние 52х50см. Балонът е подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадут балон. Балонът се надува с помощта на сламка или помпа за балони, които не са включени в цената.