Поръчай преди 17:30ч. и ще изпратим пратката ти още днес!
Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър
  Поръчай преди 17:30ч. и ще изпратим пратката ти още днес!

  Фолиев балон "Пеперудено коте еднорог" син 80см.

  5,00 лв.
  Фолиев балон "Пеперудено коте еднорог" в синьо. Размер 80см. Подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадут балон.
  Потребители купили този продукт, също купиха

  Балони "Коте" 5 броя 30см.

  3,50 лв.
  Латексови балони "Коте". Комплектът включва 5 броя бели латексови балони с печат коте и принт лапички. Размер30 см. Балоните са подходящи за надуване с хелий или въздух. Цената е за не надути балони.

  Фолиев балон "Пеперудено коте еднорог" 80см.

  4,00 лв.
  Фолиев балон "Пеперудено коте еднорог". Размер 80см. Подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон "Пеперудено коте еднорог" розов 80см.

  5,00 лв.
  Фолиев балон "Пеперудено коте еднорог" в розово. Размер 80см. Подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за не надут балон.

  Фолиев балон цифра "6" сребърен 70см.

  3,60 лв. 4,50 лв.
  Фолиев балон цифра 6 в сребрист цвят. Подходящ за надуване с въздух. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има две места за закачане в горния край. Размер 70см. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев Балон Пес Патрул Маршал 60см.

  4,00 лв.
  Голям фолиев балон фигура кучето Маршал 60 см. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Може да бъде надуван повторно. Надут, балонът издържа от няколко седмици до месец.