Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър

  Фолиев балон червено сърце "Обичам Те" 45см.

  4,00 лв.
  Фолиев балон червено сърце "Обичам Те". Размер 45см. Подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадут балон.
  Потребители купили този продукт, също купиха

  Парти покривка розова с бели точки 180x110см.

  2,80 лв.
  Парти покривка на точки в розов цвят. Размери 180x110см. За еднократна употреба.

  Фолиев балон цифра "2" розов на сърчица 70см.

  3,00 лв. 4,50 лв.
  Фолиев балон цифра 2 в розов цвят на сърчица. Подходящ за надуване с въздух. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има две места за закачане в горния край. Размер 70см. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон цифра "8" розов на сърчица 70см.

  3,00 лв. 4,50 лв.
  Фолиев балон цифра 8 в розов цвят на сърчица. Подходящ за надуване с въздух. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има две места за закачане в горния край. Размер 70см. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон еднорог шарен 76см.

  6,00 лв.
  Красив и голям фолиев балон под формата на еднорог в цветовете на дъгата. Забележителна украса за всяко парти на тема Еднорози. Комбинирайте с останалите ни балони на тема еднорози или с обикновени латексови балони в различни цветове. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха.

  Комплект фолиеви балони надпис "Честит Рожден Ден" златисти 35х450см.

  12,00 лв.
  Комплект фолиеви балони надпис "Честит Рожден Ден" златисти. Височина на буквите 35см. Цялостна дължина 450см. Балоните се надуват един по един с помощта на сламка, след което се нанизват на лента и се окачват на предвиденото за това място. Могат да се залепят и с тиксо. Могат да се разположат на един или два реда. Не са подходящи за надуване с хелий. В комплекта са включени сламка за надуване и лента за нанизване на балоните.