Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър

  Фолиев балон за бебе "Welcome baby girl" сърце розов 46см.

  6,00 лв.
  Висококачествен италиански фолиев балон за бебе "Welcome baby girl" сърце розов. Размер след надуване 36х36см. Балонът се надува с помощта на помпа за балони или сламка, които не са включени в цената. Балонът е подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадут балон.
  Каталожен номер: 36875H-P
  Потребители купили този продукт, също купиха

  Латексови Балони Baby Girl 6 бр.

  3,00 лв.
  Комплект от 6 броя латексови балони в бяло и цикламено с надпис Baby Girl. Комплектът включва 3 броя бели и 3 броя цикламен балони. Подходящи за надуване с въздух или хелий. Диаметър 33 см. Цената е за комплект от 6 броя не надути балони.

  Фолиев балон бебешко боди "Hello Baby" 51см.

  4,50 лв.
  Фолиев балон с надпис Hello Baby под формата на бебешко боди. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Цената е за не надут балон. Размери 51х45см

  Топер за торта цифра 0 златист 18см.

  2,00 лв.
  Топер за торта цифра 0 златист. Височина 18 см. Изработен от акрил.

  Топер за торта цифра 3 златист 18см.

  2,00 лв.
  Топер за торта цифра 3 златист. Височина 18 см. Изработен от акрил.

  Фолиев балон сърце "Welcome little princess" 45см.

  4,00 лв.
  Фолиев балон под формата на сърце с надпис "Welcome little princess". Размер 45см. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха/хелия. Балонът се надува в помощта на ръчна помпа за балони или сламка за надуване на балони, каквито не са включени в цената. Цената е за не надут балон.