Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър

  Фолиев балон звезда розово злато холограмен платинен 45см.

  3,50 лв.
  Висококачествен италиански фолиев балон звезда розово злато холограмен платинен. Размер 45см. Балонът се надува с помощта на помпа за балони или сламка, които не са включени в цената. Балонът е подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадут балон.
  Каталожен номер: 192P04RHRG
  Потребители купили този продукт, също купиха

  Фолиев балон звезда люляк матов 45см.

  3,00 лв.
  Фолиев балон звезда люляк пастел. Диаметър 45см. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Цената е за не надут балон.

  Фолиев балон звезда "Happy Birthday" многоцветен 40см.

  4,00 лв.
  Многоцветен фолиев балон под формата на звезда с бял надпис Happy Birthday. Размер 40см. Подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за не надут балон.

  Фолиев балон звезда червен холограмен блестящ 45см.

  3,50 лв.
  Фолиев балон звезда червен холограмен. Диаметър 45см. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон звезда златист холограмен платинен 45см.

  3,50 лв.
  Висококачествен италиански фолиев балон звезда златист холограмен платинен. Размер 45см. Балонът се надува с помощта на помпа за балони или сламка, които не са включени в цената. Балонът е подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон звезда син матов 45см.

  3,00 лв.
  Фолиев балон звезда син пастел. Диаметър 45см. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Цената е за не надут балон.