Поръчай преди 17:30ч. и ще изпратим пратката ти още днес!
Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър
  Поръчай преди 17:30ч. и ще изпратим пратката ти още днес!

  Балони Космос

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница

  Двустранен фолиев балон "Happy Birthday Астронавт" 45см.

  4,00 лв.
  Двустранен фолиев балон в черен цвят с надпис "Happy Birthday" и астронавт. Размер 45 см. Балонът е подходящ за надуване с въздух или хелий. Балонът се надува с помощта на сламка или помпа за балони, които не са вклчени в цената. Цената е за ненадут балон.

  Мини фолиев балон астронавт 40см.

  1,50 лв.
  Мини фолиев балон астронавт. Размер 40см. Балонът се надува с въздух с помощта на сламка или помпа за балони, които не са включени в цената. Не е подходящ за надуване с хелий. Цената е за ненадут балон.

  Мини фолиев балон космическа ракета 40см.

  1,50 лв.
  Мини фолиев балон космическа ракета. Размер 40см. Балонът се надува с въздух с помощта на сламка или помпа за балони, които не са включени в цената. Не е подходящ за надуване с хелий. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон "Happy Birthday Ракета" 45см.

  4,00 лв.
  Фолиев балон с надпис "Happy Birthday" и ракета. Размер 45 см. Балонът е подходящ за надуване с въздух или хелий. Балонът се надува с помощта на сламка или помпа за балони, които не са вклчени в цената. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон "Космическа Ракета" 75х60см.

  5,00 лв. 6,00 лв.
  Фолиев балон "Космическа Ракета". Размер 75х60см. Балонът е подходящ за надуване с въздух или хелий. Балонът се надува с помощта на сламка или помпа за балони, които не са вклчени в цената. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон "Летяща чиния" 55х65см.

  5,00 лв.
  Фолиев балон "Летяща чиния". Размер 55х65см. Балонът е подходящ за надуване с въздух или хелий. Балонът се надува с помощта на сламка или помпа за балони, които не са вклчени в цената. Цената е за ненадут балон.

  Балони Космос

  Filter by:

  Clear All
  Мин: 1,00 лв. Макс: 10,00 лв.
  лв.1 лв.10