Поръчай преди 17:00ч и ще изпратим пратката ти още днес!
Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър
  Поръчай преди 17:00ч и ще изпратим пратката ти още днес!

  Балони Космос

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница

  Гирлянд от фолиеви балончета "Космос" 138х56см.

  7,00 лв.
  Гирлянд от фолиеви балончета "Космос". Размер 138х56см. Състои се от 2 части. Балоните се надуват с въздух. Не са подходящи за надуване с хелий.

  Двустранен фолиев балон "Happy Birthday Астронавт" 45см.

  4,00 лв.
  Двустранен фолиев балон в черен цвят с надпис "Happy Birthday" и астронавт. Размер 45 см. Балонът е подходящ за надуване с въздух или хелий. Балонът се надува с помощта на сламка или помпа за балони, които не са вклчени в цената. Цената е за ненадут балон.

  Комплект фолиеви балони "Космос с ракета" 5 броя

  10,00 лв.
  Комплект фолиеви балони "Космос с ракета". Комплектът се състои от 2 броя фолиеви балони звезди 45см., 2 броя кръгли фолиеви балона и един брой фолиев балон ракета 60см. Балоните са подходящи за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадути балони.

  Комплект фолиеви балони "Космос" 5 броя

  10,00 лв.
  Комплект фолиеви балони "Космос". Комплектът се състои от 2 броя фолиеви балони лилави звезди 45см., 2 броя фолиеви балони с надпис "Happy Birthday" и ракета 45см. и един брой фолиев балон астронавт 60см. Балоните са подходящи за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадути балони.

  Мини фолиев балон астронавт 30см.

  1,50 лв.
  Мини фолиев балон астронавт. Размер 40см. Балонът се надува с въздух с помощта на сламка или помпа за балони, които не са включени в цената. Не е подходящ за надуване с хелий. Цената е за ненадут балон.

  Мини фолиев балон космическа ракета 30см.

  1,50 лв.
  Мини фолиев балон космическа ракета. Размер 40см. Балонът се надува с въздух с помощта на сламка или помпа за балони, които не са включени в цената. Не е подходящ за надуване с хелий. Цената е за ненадут балон.

  Балони Космос

  Filter by:

  Clear All
  Мин: 1,00 лв. Макс: 12,00 лв.
  лв.1 лв.12