Close
Категории
  Filters
  Настройки
  Търси

  Фолиеви балони

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница

  Фолиев Балон Girl or Boy 45 см

  4,00 лв.
  Предстои Ви да посрешнете най-новият член на семейството? Подгответе впечатляваща украса с балони от нашата колеция за бебчета. Балоните могат да бъдат напълнени с хелий или въздух. Могат да бъдат надувани повторно и имат клапа, която не позвоява изпускане на въздуха. Подарете на Вашето дете най-запомнящото се посрещане! Украсете дома си с тези невероятно сладки балони.

  Фолиев Балон Happy Birthday Бонбон 68х48 см

  4,00 лв.
  Фолиев балон с надпис Happy Birthday под формата на бонбон. Балонът може да бъде напълнен както с хелий, така и с въздух. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха.

  Фолиев Балон Happy Birthday Емоджи 45 см | 022

  3,00 лв.
  Кръгъл фолиев балон с емоджита и надпис Happy Birthday. Балонът може да бъде напълнен както с хелий, така и с въздух. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Размер 45 см.

  Фолиев Балон Happy Birthday Мелба 76х48 см

  4,00 лв.
  Фолиев балон с надпис Happy Birthday под формата на мелба. Балонът може да бъде напълнен както с хелий, така и с въздух. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха.

  Фолиев Балон Happy Birthday Розов 45 см | 023

  3,00 лв.
  Кръгъл розов фолиев балон с конфети и надпис Happy Birthday. Балонът може да бъде напълнен както с хелий, така и с въздух. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Размер 45 см.

  Фолиев Балон Happy Birthday с Пеперуди 45 см | 025

  3,00 лв.
  Кръгъл фолиев балон с пеперуди и надпис Happy Birthday. Балонът може да бъде напълнен както с хелий, така и с въздух. Може да бъде надуван повторно. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха. Размер 45 см.

  Фолиев Балон Happy Birthday с Цветя 45 см | 016

  3,00 лв.
  Честити Рожденния Ден на приятел по един наистина оригинален начин. Подари му весели балони и предизвикай усмивката на лицето му! С нашата колекция от балони за Рожден ден всяко парти ще се запомни като наистина впечатляващо. Избери от разнообразието от латексови и фолиеви балони за най-важния ден в годината! Балоните могат да бъдат напълнени както с хелий, така и с въздух. Могат да бъдат надувани повторно. Имат клапа, която не позволява изпускането на въздуха.

  Фолиеви балони

  Filter by:

  Clear All
  Мин: 1,00 лв. Макс: 22,00 лв.
  лв.1 лв.22
  Подкатегории
  Производители