Назад
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър
  .

  Балони 70 см розови със сърчица

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница

  Фолиев балон цифра "0" розов на сърчица 70см.

  4,50 лв.
  Фолиев балон цифра 0 в розов цвят на сърчица. Подходящ за надуване с въздух. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има две места за закачане в горния край. Размер 70см. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон цифра "3" розов на сърчица 70см.

  4,50 лв.
  Фолиев балон цифра 3 в розов цвят на сърчица. Подходящ за надуване с въздух. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има две места за закачане в горния край. Размер 70см. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон цифра "4" розов на сърчица 70см.

  4,50 лв.
  Фолиев балон цифра 4 в розов цвят на сърчица. Подходящ за надуване с въздух. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има две места за закачане в горния край. Размер 70см. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон цифра "5" розов на сърчица 70см.

  4,50 лв.
  Фолиев балон цифра 5 в розов цвят на сърчица. Подходящ за надуване с въздух. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има две места за закачане в горния край. Размер 70см. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон цифра "6" розов на сърчица 70см.

  4,50 лв.
  Фолиев балон цифра 6 в розов цвят на сърчица. Подходящ за надуване с въздух. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има две места за закачане в горния край. Размер 70см. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон цифра "7" розов на сърчица 70см.

  4,50 лв.
  Фолиев балон цифра 7 в розов цвят на сърчица. Подходящ за надуване с въздух. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има две места за закачане в горния край. Размер 70см. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон цифра "8" розов на сърчица 70см.

  4,50 лв.
  Фолиев балон цифра 8 в розов цвят на сърчица. Подходящ за надуване с въздух. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има две места за закачане в горния край. Размер 70см. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон цифра "9" розов на сърчица 70см.

  4,50 лв.
  Фолиев балон цифра 9 в розов цвят на сърчица. Подходящ за надуване с въздух. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има две места за закачане в горния край. Размер 70см. Цената е за ненадут балон.

  Балони 70 см розови със сърчица

  Filter by:

  Clear All