Поръчай преди 17:00ч и ще изпратим пратката ти още днес!
Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър
  Поръчай преди 17:00ч и ще изпратим пратката ти още днес!

  Балони 70 см розови със сърчица

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница

  Фолиев балон цифра "0" розов на сърчица 70см.

  3,00 лв. 4,50 лв.
  Фолиев балон цифра 0 в розов цвят на сърчица. Подходящ за надуване с въздух. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има две места за закачане в горния край. Размер 70см. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон цифра "1" розов на сърчица 70см.

  3,00 лв. 4,50 лв.
  Фолиев балон цифра 1 в розов цвят на сърчица. Подходящ за надуване с въздух. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има две места за закачане в горния край. Размер 70см. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон цифра "2" розов на сърчица 70см.

  3,00 лв. 4,50 лв.
  Фолиев балон цифра 2 в розов цвят на сърчица. Подходящ за надуване с въздух. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има две места за закачане в горния край. Размер 70см. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон цифра "3" розов на сърчица 70см.

  3,00 лв. 4,50 лв.
  Фолиев балон цифра 3 в розов цвят на сърчица. Подходящ за надуване с въздух. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има две места за закачане в горния край. Размер 70см. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон цифра "4" розов на сърчица 70см.

  3,00 лв. 4,50 лв.
  Фолиев балон цифра 4 в розов цвят на сърчица. Подходящ за надуване с въздух. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има две места за закачане в горния край. Размер 70см. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон цифра "5" розов на сърчица 70см.

  3,00 лв. 4,50 лв.
  Фолиев балон цифра 5 в розов цвят на сърчица. Подходящ за надуване с въздух. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има две места за закачане в горния край. Размер 70см. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон цифра "6" розов на сърчица 70см.

  3,00 лв. 4,50 лв.
  Фолиев балон цифра 6 в розов цвят на сърчица. Подходящ за надуване с въздух. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има две места за закачане в горния край. Размер 70см. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон цифра "7" розов на сърчица 70см.

  3,00 лв. 4,50 лв.
  Фолиев балон цифра 7 в розов цвят на сърчица. Подходящ за надуване с въздух. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има две места за закачане в горния край. Размер 70см. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон цифра "8" розов на сърчица 70см.

  3,00 лв. 4,50 лв.
  Фолиев балон цифра 8 в розов цвят на сърчица. Подходящ за надуване с въздух. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има две места за закачане в горния край. Размер 70см. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон цифра "9" розов на сърчица 70см.

  3,00 лв. 4,50 лв.
  Фолиев балон цифра 9 в розов цвят на сърчица. Подходящ за надуване с въздух. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има две места за закачане в горния край. Размер 70см. Цената е за ненадут балон.

  Балони 70 см розови със сърчица

  Filter by:

  Clear All