Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър

  Балони за абитуриенти

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница

  Квадратен фолиев балон за абитуриенти 45см.

  4,00 лв.
  Квадратен фолиев балон за абитуриенти. Размер: 45 см. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Цената е за не надут балон!

  Мини фолиев балон за абитуриенти 29см.

  3,90 лв.
  Висококачествен италиански мини фолиев балон за абитуриенти. Размер след надуване 22x29см. Балонът се надува с помощта на помпа за балони или сламка, които не са включени в цената. Балонът е подходящ за надуване с въздух. Не в подходящ за надуване с хелий. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон "Party" 97см.

  5,00 лв.
  Висококачествен италиански фолиев балон "Party". Размер 97см. Балонът се надува с помощта на помпа за балони или сламка, които не са включени в цената. Балонът е подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон за абитуриенти "Congrats" 91см.

  14,00 лв.
  Висококачествен италиански фолиев балон за абитуриенти "Congrats". Размер след надуване 90x57см. Балонът се надува с помощта на помпа за балони или сламка, които не са включени в цената. Балонът е подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон за абитуриенти "Congrats, Grad!" 94см.

  9,80 лв. 10,00 лв.
  Фолиев балон за абитуриенти с надпис "Congrats, Grad!". Размер 94см. Балонът се надува с помощта на помпа за балони. Балонът е подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за не надут балон.

  Фолиев балон за абитуриенти "Congratulations" 46см.

  7,00 лв.
  Висококачествен италиански фолиев балон за абитуриенти "Congratulations". Размер след надуване 35х35см. Балонът се надува с помощта на помпа за балони или сламка, които не са включени в цената. Балонът е подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадут балон.

  Балони за абитуриенти

  Filter by:

  Clear All
  Мин: 3,00 лв. Макс: 36,00 лв.
  лв.3 лв.36