Поръчай преди 17:00ч и ще изпратим пратката ти още днес!
Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър
  Поръчай преди 17:00ч и ще изпратим пратката ти още днес!

  Балони Кръгли

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница

  Фолиев балон кръг "Cream" сатен 45см.

  3,00 лв.
  Висококачествен италиански фолиев балон кръг "Cream" сатен. Размер 45см. Балонът се надува с помощта на помпа за балони или сламка, които не са включени в цената. Балонът е подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон кръг "Nude" сатен 45см.

  3,00 лв.
  Висококачествен италиански фолиев балон кръг "Nude" сатен. Размер 45см. Балонът се надува с помощта на помпа за балони или сламка, които не са включени в цената. Балонът е подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон кръг "Карамел" сатен 45см.

  3,00 лв.
  Висококачествен италиански фолиев балон кръг "Карамел" сатен. Размер 45см. Балонът се надува с помощта на помпа за балони или сламка, които не са включени в цената. Балонът е подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон кръг "Череша" сатен 45см.

  3,00 лв.
  Висококачествен италиански фолиев балон кръг "Череша" сатен. Размер 45см. Балонът се надува с помощта на помпа за балони или сламка, които не са включени в цената. Балонът е подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон кръг "Шоколад" сатен 45см.

  3,00 лв.
  Висококачествен италиански фолиев балон кръг "Шоколад" сатен. Размер 45см. Балонът се надува с помощта на помпа за балони или сламка, които не са включени в цената. Балонът е подходящ за надуване с хелий или въздух. Цената е за ненадут балон.

  Фолиев балон кръг бял 45см.

  3,00 лв.
  Колекция фолиеви балони в кръгла форма. Подходящи за рожденни дни и партита. Отлично се съчетават с колекцията ни фолиеви балони под формата на сърце и под формата на звезди както и с латексовите ни балони. Подходящи за надуване с въздух или хелий. Могат да бъдат надувяни повторно. Имат клапа, която не позволява изпускането на въздуха.

  Балони Кръгли

  Filter by:

  Clear All
  Мин: 3,00 лв. Макс: 5,00 лв.
  лв.3 лв.5