Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър

  Фолиеви балони "I love U" в сребристо и червено

  20,00 лв.
  Фолиеви балон под формата на букви и сърце "I love U" в сребристо и червено. Размер на буквите 100см. Размер на фолиев балон сърце 90см. Балоните са подходящи за надуване с хелий или въздух. Цената е за не надути балони. Балоните се надуват с помощта на помпа за балони или сламка, които не са включени в комплекта.
  Продуктови спецификации
  Материал Балон Фолио
  Потребители купили този продукт, също купиха

  Тежест за балони сребриста 200гр.

  2,00 лв.
  Тежест за балони сребриста 170гр.

  Лепило За Балони 100 бр.

  5,00 лв.
  Лепило за балони на силиконова основа. 100 броя точки с диаметър 1 см. Използва се за залепяне на балони по между си, за залепяне на балони за тавана и други.

  Балони "Kiss" 5 броя 30см.

  2,50 лв.
  Латексови балони в бял цвят с червен надпис "Kiss". Размер 30см. 5 броя в опаковка. Подходящи за надуване с хелий или въздух. Цената е за не надути балони.

  Лента за балони сребриста ролка 457 метра

  4,00 лв.
  Лента за балони или украса на подаръци. Широчина 0.5 см. Дължина 457м.

  Комплект фолиеви балони надпис "Happy Birthday" сребристи 35х430см.

  12,00 лв.
  Комплект фолиеви балони надпис "Happy Birthday" сребристи. Височина на буквите 35см. Цялостна дължина 430см. Балоните се надуват един по един с помощта на сламка, след което се нанизват на лента и се окачват на предвиденото за това място. Могат да се залепят и с тиксо. Могат да се разположат на един или два реда. Не са подходящи за надуване с хелий. В комплекта са включени сламка за надуване и лента за нанизване на балоните.