Ming ;)
Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър
  Ming ;)

  Комплект фолиеви балони за Хелоуин с ботуш 5 броя

  10,00 лв.
  Комплект от 5 броя фолиеви балони за Хелоуин с тиква. Комплектът включва 2 броя кръгли фолиеви балони 45см., 1 брой фолиев балон звезда в черно 45см., 1 брой фолиева завезда в оранжево 45см. и 1 брой фолиев балон ботуш 50см. Цената е за не надути балони. Балоните могат да се надуват с въздух или хелий.
  Потребители купили този продукт, също купиха

  Балон с червени пера 45см.

  5,50 лв.
  Нашата елегантна колекция от прозрачни PVC балони с пера ще внесе доза лукс във Вашата празнична украса. Предлагат се в шест различни цвята, за да се съчетаят с темата на всяко празненство. Могат да се комбинират с колекцията ни балони с конфети, както и с фолиеви или латексови балони. Подходящи за надуване с въздух или хелий. Артикулът се предлага без висулка. Цената е за не надут балон. Балонът се надува с помпа или електрически компресор за балони. Балонът не може да се надуе с уста.

  Балони за Halloween "Писък" 5 броя 30см.

  2,50 лв.
  Балони за Halloween Писък. Походящи за украса на Хелоуин. Могат да се съчетаят с останалите ни латексови балони на тема Хелоуин, както и с други латексови балони. Подходящи за надуване с въздух или хелий. Диаметър 30см.

  Комплект фолиеви балони за Хелоуин с тиква 5 броя

  10,00 лв.
  Комплект от 5 броя фолиеви балони за Хелоуин с тиква. Комплектът включва 2 броя кръгли фолиеви балони тиква 45см., 1 брой фолиев балон звезда в черно 45см., 1 брой фолиева завезда в оранжево 45см. и 1 брой фолиев балон тиква 50см. Цената е за не надути балони. Балоните могат да се надуват с въздух или хелий.

  Комплект фолиеви балони за Хелоуин със скелет 5 броя

  10,00 лв.
  Комплект от 5 броя фолиеви балони за Хелоуин със скелет. Комплектът включва 2 броя кръгли фолиеви балони 45см., 2 брой фолиев балон звезда в черно 45см., 1 брой фолиев балон скелет 50см. Цената е за не надути балони. Балоните могат да се надуват с въздух или хелий.

  Балони "Halloween" 217 микс от цветове 5 броя 30см.

  2,50 лв.
  Балони за Halloween в три цвята: зелено, оранжево, лилаво. Походящи за украса на Хелоуин. Могат да се съчетаят с останалите ни латексови балони на тема Хелоуин, както и с други латексови балони. Подходящи за надуване с въздух или хелий. Диаметър 30см.