Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър

  Мини фолиев балон цифра 6 розово злато 36см.

  3,50 лв.
  Мини фолиев балон цифра 6 розово злато. Размер 36см. Подходящ за надуване с въздух. Не е подходящ за надуване с хелий.
  Потребители купили този продукт, също купиха

  Фолиев балон сърце червен 45см.

  3,00 лв.
  Висококачествен италиански фолиев балон сърце в червен цвят. Размер 45см. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха/хелия. Балонът се надува в помощта на ръчна помпа за балони или сламка за надуване на балони, каквито не са включени в цената. Цената е за не надут балон.

  Бездимни фонтани за торта 10см. Стек 4 Броя

  3,00 лв.
  Искрящи фойерверки за торта, които са чудесно допълнение към празничната атмосфера. Горят с ефектни сребристи искри. Появява се красив фонтан с височина около 20 см, подобно на бенгалски огън. Фонтаните за торта са бездимни и не увреждат тортата.

  Фолиев балон сърце бебешко синьо 45см.

  3,00 лв.
  Фолиев балон под формата на сърце в бебешко син цвят. Размер 45см. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Има клапа, която не позволява изпускането на въздуха/хелия. Балонът се надува в помощта на ръчна помпа за балони или сламка за надуване на балони, каквито не са включени в цената. Цената е за не надут балон.

  Комплект балони "Shiny" розово злато 10 броя

  9,50 лв.
  Kомплект от висококачествени италиански балони в цвят розово злато. Комплектът включва 3 броя фолиеви звезди 45см., 3 броя прозрачни латексови балони с конфети 30см., 4 броя латексови балони металик 26см., лента за балони 10м. Балоните са подходящи за надуване с въздух или хелий. Балоните се надуват с помощта на помпа за балони. Когато балоните с конфети се надуват с въздух, препоръчваме да разтъркате повърхността с вълнена кърпа, за да се създаде статично електричество и конфетите да полепнат по стените на балона. Обявената цена е за не надути балони.

  Бутилка с хелий за 50 балона

  89,00 лв.
  Бутилка с газ хелий достатъчен за надуване на около 50 броя латексови балона с размер 23см. С включен накрайник за надуване. Бутилката е предназначена за еднократна употреба. Не може да се пренапълва с хелий.