Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър

  Мини фолиев балон емотикони "Happy Birthday" 35см.

  1,40 лв.
  Висококачествен италиански мини фолиев балон емотикони "Happy Birthday" 35см. Балонът се надува с помощта на помпа за балони или сламка, които не са включени в цената. Балонът е подходящ за надуване с въздух. Не в подходящ за надуване с хелий. Цената е за ненадут балон.
  Потребители купили този продукт, също купиха

  Комплект фолиеви балони надпис "Честит Рожден Ден" златисти 35х450см.

  12,00 лв.
  Комплект фолиеви балони надпис "Честит Рожден Ден" златисти. Височина на буквите 35см. Цялостна дължина 450см. Балоните се надуват един по един с помощта на сламка, след което се нанизват на лента и се окачват на предвиденото за това място. Могат да се залепят и с тиксо. Могат да се разположат на един или два реда. Не са подходящи за надуване с хелий. В комплекта са включени сламка за надуване и лента за нанизване на балоните.

  Парти свирки 10 броя

  2,00 лв.
  Комплект от 10 броя шарени парти свирки.

  Парти чашки "Маша и Мечока" 10 броя

  2,10 лв.
  Картонени парти чашки "Маша и Мечока". 10 броя в опаковка.

  Фолиев балон цифра "2" животни жирафче 100см. Grabo

  9,00 лв.
  Висококачествен фолиев балон цифра 2 жирафче на фирма Grabo. Подходящ за надуване с въздух или хелий. Има клапа, която не позволява изпускането на въздух. Може да бъде надуван повторно. Балонът има места за закачане в горния и долния край. Цената е за не надут балон. Размер 100см.

  Фолиев балон звезда "Честит Рожден Ден" 45см.

  3,00 лв.
  Честити Рождения Ден на приятел по един наистина оригинален начин. Подари му весели балони и предизвикай усмивката на лицето му! С нашата колекция от балони за Рожден ден всяко парти ще се запомни като наистина впечатляващо. Избери от разнообразието от латексови и фолиеви балони за най-важния ден в годината! Подходящи за надуване с въздух или хелий. Могат да бъдат надувани повторно. Имат клапа, която не позволява изпускането на въздуха.