Поръчай преди 17:30ч. и ще изпратим пратката ти още днес!
Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър
  Поръчай преди 17:30ч. и ще изпратим пратката ти още днес!

  Сгъваем нож Browning T-DA97 | 22см.

  22,00 лв.
  Сгъваем джобен нож Browning DA97. Размер: 22см. Острие сиво с титаниево покритие. Размер 10см. Ширина острие: 27мм. Дебелина острие: 3мм. Дръжка: метал + дърво. Тегло: 200 гр. Твърдост: 57HRC.
  Каталожен номер: T-DA97
  Потребители купили този продукт, също купиха

  Сгъваем Нож Boker DA48 | 21см.

  18,00 лв.
  Сгъваем нож Boker ще задоволи и най-високите изисквания. Със здрава метална конструкция. Масивната метална дръжка с дървени чирени, щампа по дръжката и регулируеми шарнирни сглобки. Приляга удобно в дланта. Гърбът на острието е изтънен в предната част и наподобява кама. Механизмът за заключване работи безупречно. Ножът разполага с клипс за носене на колан и отвор за поставяне на ремък в края на ръкохватката. DA48 е подходящ избор за всекидневно носене, за лов, риболов, лагеруване сред природата и др. Материали: неръждаема стомана и махагон. Дебелина на острието: 2.8 мм. Ширина на острието: до 27 мм. Материал на острието: 3Cr13Mov. Тегло: 190 гр. Твърдост: 57HRC. Произход: Китай.

  Сгъваем Нож Gerber 342 | 20см.

  18,20 лв.
  Сгъваем нож Gerber 342 с изцяло метална стоманена конструкция. Сгъваем полуавтоматичен нож Gerber. Острие с титаниево покритие което се освобождава полуавтоматично и можете бързо и лесно да отворите ножа с една ръка. След откриването на острието под лек ъгъл, конструкцията на дръжката позволява на ножа да се отваря като автомат. Основното предимство на полуавтоматичният нож пред автоматичният е неговата гъвкавост. Ако полуавтоматичния механизъм на изтласкване се повреди, ножът може да се отвори без усилие с една ръка. Видът на заключване е Liner Lock. От едната страна на дръжката има метална пластина за носене на колан. Ако желаете, пластината може да бъде отстранена. Ширина на острието: 2,8 см. Дебелина на острието: 0,28 см. Покритие на острието: Titanium. Материал на острието: неръждаема стомана-3Cr13. Твърдост:56HRC. Материал на дръжката: Metal. Заключващ механизъм: Liner Lock. Тегло: 180 грама. Произход: Китай.