Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър

  Ловни Ножове

  Колекция несгъваеми ловни ножове. Висококачествени изключително остри ножове. Отличен подарък за всеки любител на лова и природата. Ножовете са в комплект с калъфи за по-добро съхранение и възможност за закачане за колан.

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница

  Ловен Нож 1648D с Кания | 23см.

  14,00 лв.
  Ловен нож с фиксирано острие от неръждаема стомана. Може да се използва както за лов, така и за туризъм и оцеляване сред дивата природа. Дръжката е изработена от износоустойчив каучук за удобно задържане на ножа дори и с мокри ръце. Предлага се с пластмасов калъф със закопчалка за колан, което прави ножа лесно преносим.

  Ловен Нож Browning С Кожена Кания | 21см.

  36,00 лв.
  Изключително остър ловен нож Browning с дървена дръжка и кожена кания. Комплектът включва: нож, кожена кания, кутия и кожена връв. Канията може да се закача за колан. Подходящ избор за лов, риболов, къмпинг и туризъм. Дебелина на острието: 3.3 мм Ширина на острието: 2.5 см Материал на острието: 5Cr15Mov Твърдост: 57HRC Материал на дръжката: Дърво Тегло: 260 g Произход: Китай

  Ловен нож Columbia G02 с текстилна кания | 30см.

  22,00 лв.
  Масивен ловен нож с острие тип Full Thang т.е. продължава по цялата дължина на дръжката, което гарантира здравината на ножа. Удобен за всякакви дейности на открито като лов, риболов и къмпинг. Дръжката е изработена от полирани чирени от твъда дървесина с метален детайл. Окомплектован с текстилна кания от здрав плат, като в нея има допълнителна вложка от твърда кожа, намаляваща вероятността от прорязване. Дръжката на ножа се фиксира надеждно посредством лента с велкро лепенка и тик-так копче. Предвидена е възможност за поставяне на колан. Отличен подарък за всеки любител на лова и природата. Обща дължина: 30см, Дължина на острието: 18см, Дължина на дръжката: 12см, Дебелина на острието: 3.8мм, Ширина на острието: 3.7мм, Тегло: 290 грама, Материал на острието: 5 CR13, Степен на твърдост: 56 HRC

  Ловен Нож Columbia SA20 с текстилна кания | 30см.

  22,40 лв.
  Много остър и масивен нож от неръждаема стомана. Дръжката е от твърда пластмаса с шарка, имитираща рог. Острието е много добре заточено фабрично. Острието при този модел е фул танг, т.е. продължава по цялата дължина на дръжката, което гарантира здравината на ножа. Удобен за всякакви дейности на открито като лов, риболов и къмпинг. Окомплектован с текстилна кания от здрав плат, като в нея има допълнителна вложка от твърда кожа, намаляваща вероятността от прорязване. Дръжката на ножа се фиксира надеждно посредством лента с велкро лепенка и тик-так копче. Предвидена е възможност за поставяне на колан. Произход: Китай

  Ловен нож Columbia T-3188 l 27см

  42,00 лв.
  Ловен нож Columbia T-3188 l 27см с кания

  Ловен нож Columbia T-3191 l 27см

  31,00 лв.
  Ловен нож Columbia от масивна стомана с гравюра по острието. Обща дължина 27см. Дължина на острието 14см. Включена текстилна кания с възможност за закачане за колан.

  Ловен нож Columbia T-3232 с кания | 23см.

  48,00 лв.
  Бутиков ловен нож от неръжаема стомана. Изключително здрав и с добре проектирано острие. Ювелирна дръжка от дърво - дъб с детайлен релеф вълк. Отличен подарък за всеки любител на лова и природата. Тегло 180 гр. Материал на острието: 8Cr15Mov. Твърдост - 59HRC. Предлага се в комплект с кожена кания и кутия. Произход: Китай.

  Ловен нож Columbia T-3233 с кания | 23см.

  48,00 лв.
  Бутиков ловен нож от неръжаема стомана. Изключително здрав и с добре проектирано острие. Ювелирна дръжка от дърво - дъб с детайлен релеф носорог. Отличен подарък за всеки любител на лова и природата. Тегло 180 гр. Материал на острието: 8Cr15Mov. Твърдост - 59HRC. Предлага се в комплект с кожена кания и кутия. Произход: Китай.

  Ловен нож Columbia T-SA71 l 28см.

  25,00 лв.
  Масивен ловен нож с много добре заточено острие от неръждаема стомана, което минава по цялата сължина на ножа. Дръжката от твърда пластмаса, наподобяваща еленов рог. Острието е с двустранно равномерно сведено скосяване. В комплекта е включена текстилна кания с пластмасова вложка и тик-так закопчаване, предвидена за носене на колан. Размер 28см. Острие 15см.

  Ловен нож Deer Hunter Compact T-968 с кания | 18см.

  34,00 лв.
  Ловен нож от неръжаема стомана, подходящ за дране. Изключително здрав, солидна изработка и с добре проектирано и гравирано острие. Дръжка от дърво - орех. Отличен подарък за всеки любител на лова и природата. Тегло 225 гр. Материал на острието: 420. Предлага се в комплект с текстилна кания. Произход: Китай.

  Ловен нож KB3189 с кания | 27см.

  39,00 лв.
  Ловен нож от неръжаема стомана. Изключително здрав, солидна изработка и с добре проектирано и гравирано острие. Дръжка от метал и дърво. Отличен подарък за всеки колекционер и любител на лова. Тегло 350 гр. Материал на острието: 3Cr13. Предлага се в комплект с текстилна кания. Произход: Китай.

  Ловен нож T-S031A l 26см.

  26,00 лв.
  Масивен ловен нож с много добре заточено острие от неръждаема стомана. Дръжката от твърда пластмаса, наподобяваща обработена кост, с уширение в задния край за по-добър захват. Острието е с двустранно равномерно сведено скосяване. Изразеният метален гард предпазва дланта от порязване. В комплекта е включена текстилна кания с пластмасова вложка и тик-так закопчаване, предвидена за носене на колан. Размер 26см. Острие 12см.

  Ловен нож от масивна стомана Охотник с текстилна кания | 21см.

  13,00 лв.
  Ловен нож Охотник, изработен от масивна стомана. Изчистената форма и плавна извивка го правят семпъл и много красив. Подходящ за лов и риболов, както и за туризъм. Предлага се с калъф (кания) с възможност за закачане за колан. Обща дължина: 21.00 см Дължина на острието: 10.00 см Дебелина на острието: 3.50мм Материал на острието: 65x13 Ширина на острието: 2.00см Дължина на дръжката: 11.00 см Материал на дръжката: Полимерен материал Материал на каниятата: Текстил Твърдост: 56.00HRC Тегло: 120.00 грама Произход: Китай

  Ловен нож от масивна стомана Охотник с текстилна кания 581А | 28см.

  21,00 лв.
  Ловен нож Охотник, изработен от масивна стомана. Изчистената форма и плавна извивка го правят семпъл и много красив. Подходящ за лов и риболов, както и за туризъм. Предлага се с калъф (кания) с възможност за закачане за колан. Обща дължина: 28,5 см Дължина на острието: 15,7 см Дължина на дръжката: 12,8 см Дебелина на острието: 3 мм Ширина на острието: 2,4 см Тегло: 165 грама Материал на острието: 5 CR13 Степен на твърдост: 56 HRC Материал на дръжката: полирани черни чирени от твърда, техническа пластмаса Произход: Китай

  Ловен Нож Охотник Волк с Текстилна Кания | 26см.

  22,00 лв.
  Класически ловен и туристически нож, подходящ за дране с фикрирано острие. Нож Охотник-3 се произвежда от високо-въглеродна неръждаема стомана тип 95×18 , с твърдост на острието от 59-61 HRC (единица за твърдост). Комбинирането на високотехнологични съвременни методи в процеса на изработка с древни методи за полиране с дъбови шайби, за постигане на не само съвършен огледален блясък, също така и висока устойчивост на корозия на острието. Острието на ножа e с художествени орнаменти (гравировка). Ръкохватката се изработва от дърво. Чрез използваната технология на резбово вклиняване на острието в ръкохватката, се осигурява добра цялостна здравина на конструкцията. В комплектът е включена текстилна кания с възможност за закачане за колан. Обща дължина: 26 см Дължина на острието: 15 см Дължина на дръжката: 11 см Щирина на острието: 30 мм Произход: Китай

  Ловни Ножове

  Filter by:

  Clear All
  Мин: 12,00 лв. Макс: 69,00 лв.
  лв.12 лв.69