Поръчай преди 17:30ч. и ще изпратим пратката ти още днес!
Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър
  Поръчай преди 17:30ч. и ще изпратим пратката ти още днес!

  Рожден Ден на тема Мини Маус

  Рожден Ден на тема Мини Маус

  Рожденият ден на вашата малка принцеса е може би един от най-вълнуващите моменти от първата й годинка. Подготовката започва месеци предварително и винаги искате всичко да е изпипано до последния детайл. Украсата несъмнено е най-впечатляващият елемент от цялостния празник, който се запазва в съзнанието на всички гости за дълго. 

  Днес сме ви подготвили една идея за първи рожден ден на момиченце на тема Мини Маус. Украсата е съставена от фигура на Мини Маус, колони от балони, букети от балони и свободно пуснати по земята балони. Фигурата на Мини Маус е съставена от фолиев балон с форма на Мини Маус, а тялото е направено от латексови балони. в бяло, розово, циклама и черно. Използвани са два размера балони 26 см и 13 см. За ръчички са използвани моделиращи балони. Имаме и колона от балони, на върха на която е поставена цифрата едно в нежно бебешко розово. Масите са деликатно украсени с букети от балони в циклама и розово. Украсата е довършена със свободно пуснати по земята балони, отново в основните цветове - бяло, розово и циклама. По този начин е завършена цялостната концепция за рожден ден на тема Мини Маус.

         

  Можете да допълните украсата с латексови или фолиеви балони с надпис 1st birthday, сърца или звезди, с банери или цветни хартиени топки за по-голяма пищност. Темата може да бъде завършена с тематични салфетки, покривки, чашки, чинийки и разбира се се свещи за тортата.

  Ето и още няколко идеи на тема Мини Маус.

  Добави коментар