Close
(0) Кошница
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Филтър

  Услуги

  За да бъдат Вашите празници незабравими, неповторими и ослепителни, "МАТИСТО ФОЙЕРВЕРК" има удоволствието да Ви предложи услугите си за подготовката, организирането и осъществяването на празнични шоута с фойерверки и илюминации за лични и фирмени партита на всяко посочено от Вас място.

  “МАТИСТО ФОЙЕРВЕРК” е една от малкото лицензирани фирми у нас, не само за продажба, но и за употреба на пиротехнически изделия на територията на цялата страна. Нашият дългогодишен опит и като любители на фойерверки, илюминации и пиротехника, ни е показал, че за да мине една заря перфектно и безопасно, са нужни опит, знания и най-вече съобразност със Закона за употреба на взривни вещества. 


  ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ ПРИ ВСЯКА ПОКУПКА НА ФОЙЕРВЕРКИ И ПАРТИ АРТИКУЛИ

  В нашият магазин целогодишно ще намерите постоянен асортимент от различни пиротехнически изделия (пиробатерии, римски всещи, пиратки) и голямо разнообразие от балони и парти артикули. При нас ще получите професионално и компетентно обслужване. Ние сме готови да отговорим на всички Ваши въпроси и да осъществим Вашите идеи за организация и изпълнение на празнично събитите.

  ПЛАНИРАНЕ И ОРГАНИЗАЦИЯ НА ФОЙЕРВЕРК ШОУ

  Ние от екипа на “Матисто Фойерверк” можем да ви помогнем да планирате и организирате пиротехническо шоу (заря) за Вашето парти. Ще Ви предложим индивидуална консултация и обсъждане на възможността за провеждане на фойерверк шоу. Ще дойдем на мястото на събитието за предварителен оглед и преценка на безопасността. Ще изготвим проект, който ще бъде съобразен с вашите идеи и желания. Ще обсъдим цената и ще се съобразим с предвидения от Вас бюджет.

  ПРОВЕЖДАНЕ НА ФОЙЕРВЕРК ШОУ

  За провеждането на фойерверк шоуто (зарята) ние изготвяме специална документация и заплащаме държавните такси. По този начин осигуряваме необходимите разрешителни за провеждането на събититето. Транспортираме фойерверките със специализиран транспорт на взривни работи и ако е необхдоимо осигуряваме охрана. Обособяваме и обезопасяваме периметъра за провеждането на зарята. Подготвяме цялата пиротехника и осъществаваме самото фойерверк шоу в предварително уговорения момент.

  По този начин ние гарантираме абсолютната безопасност и ефективност на изпълнението. Вие ще разполагате с професионално и комплексно обслужване от момента на Вашето запитване, до пълно приключване на поръчката.

  Видео на наши продукции може да видите тук

  ДОСТАВКА НА АДРЕС 

  Уважаеми клиенти, според Закона за контрол над взривните вещества, огнестрелните оръжия и боеприпасите, пиротехническите изделия не могат да бъдат доставяни чрез куриерска фирма.

  За това фирма Матисто Фойерверк може да достави направена от вас поръчка до адрес в Старозагорска област. Минималната сума на поръчката трябва да бъде 100 лв, а цената за доставката се определя от разстоянието и моментната цена на горивата.

  СЦЕНИЧНА И ГРАДИНСКА ПИРОТЕХНИКА

  Този вид пиротехника е един впечатляващ начин, по който може да допълните красотата на вашето събитите.

  Това което предлагаме са сценични фонтани, водопади, гейзери, вулкани и др. Те възпройзвеждат стълб от искри в различни цветове. Съществуват различни комбинации и начини на разположение. Ние ще изготвим за Вас специален проект, който да отговаря на Вашите желания.

  Сценичните фонтани са много подходящи за сватбени тържества, рожденни дни и други поводи. Те са чудесен акцент към моменти от сценария на събитието, като първи брачен танц, въвеждане на младоженците в ресторанта, разрязване на тортата и други. Те могат да бъдат използвани в закрити помещения, тъй като са бездимни и безвредни. Могат да бъдат единични или комбинирани по различен начин V или W- образно или да бъдат поставени в специални въртящи се установки.

  ВОДНИ ФОЙЕРВЕРКИ

  Водните фойерверки са професионални пиротехнически изделия. Те се монтират по специална технология на брега на водоема. Самите ракети излитат към повърхността на водата където се възпламеяват. Съществуват множество и разнообразни ефекти като:  цветни килими, воден балет, куполи и спирали. Употребата на водни фойерверки задължително изисква прецизен оглед на мястото и ако е необходимо съгласуване на мероприятието със собствениците на водоема. Най-подходящи за този вид ефекти са големи морски площи, язовири или езера. В малки плажни басейни в повечето хотелски комплекси е невъзможно да бъде проведено подобно мероприятие. Фойерверките на вода могат да се комбинират и с класическо фойерверк шоу.

  ДНЕВНИ ФОЙЕРВЕРКИ

  Не винаги събитията се провежат вечерта. Много мероприятия се състоят през деня, когато е светло и красотата на стандартните фойерверки не може да се види. За тези ситуации ви предлагаме дневни фойерверки. Те представляват различни комбинации от цветни пушеци и ефекти, които съчетани по подходящия начин преставляват едно не по-малко запомнящо се цветно шоу.

   

  Ние предлагаме всичко това и ще бъдем щастливи ако изберете точно нас, за да Ви разкрием красотата и магията на фойерверките. Гарантираме Ви минимални организационни проблеми, професионално обслужване и качествено изпълнение. Ние превръщаме Вашия празник в истински пироспектакъл.

   

  Доверете ни се!

  Екипа на "Матисто Фойерверк"